ГрО СНС Врање: Насиље у Србији никада неће проћи и никада у грађанима Србије неће имати своје савезнике

У нашу редакцију стигло је сопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање које преносимо у целости:

-Устаљено ширење неистина од стране пропагандиста који себе слове новинарима локалног портала Инфо-Врањске, је нешто што смо временом научили да игноришемо до одређеног степена толеранције.

У тексту који је Ђиласов медиј у Врању објавио 15. јануара 2021. године  под насловом “ МНОГО ЈЕ, КУМЕ: Банка самовољно НЕ ЖЕЛИ да клијентима исплати њихов новац”, и лаику је јасно да се под тобожњом бригом за клијенте банака крије отворен позив на насиље!

“Било како било, неко ово мора да плати, парама или како год. Иначе, сви пиштоље на кук, нема друге.”

Стоји на крају текста који је потписао нико мање до ССБ, власник Ђиласовог медија, и главни и одговорни уредник истог.

За портал који финансира странка, која не крије да јој је једина политика насиље, било је питање дана када ће отворено позивати на сукобе и насиље. Заиста, после вишегодишњег писања неистина, пропагирања мржње, изношења најгорих лажи и увреда о функционерима Српске напредне странке и њиховим породицама, па чак и кућним љубимцима, горе поменути позив на „пиштоље на кук“, „неко ово мора да плати, парама или како год“ је нешто што се од господина главног и одговорног могло и требало очекивати.

Али, насиље у Србији никада неће проћи и никада у грађанима Србије неће имати своје савезнике. Политици насиља и мржње коју појединци покушавају да шире Србијом, и преко разноразних портала, грађани су јасно рекли НЕ на последњим изборима. Грађани Србије желе развој и просперитет, желе нове фабрике, путеве, школе, болнице, хотеле, радна места… све оно за шта се председник Србије Александар Вучић и Влада залажу.

Насиље нигде у свету не пролази некажњено, неће ни у Србији. Зато позивамо надлежне да под хитно реагују на овај отворени позив на насиље.

Такође, позивамо и новинарска удружења да се изјасне да ли ћутањем подржавају писање Ђиласовог портала који маше оружјем и подсећамо неке да су и за много мање ствари правили серијале – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук