Унапређење привредног амбијента у врху приоритета рада Министарства привреде

Министарка привреде Анђелка Атанасковић и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж посетили су данас компанију Техномаркет у Панчеву.  Атанасковић је нагласила да је Министарство привреде обезбедило 2 милијарде динара бесповратних средстава за четири програма финансијске подршке.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић је овом приликом истакла да је Министарство привреде отворено за све иницијативе и предлоге за унапређење привредног амбијента и отклањање препрека са којима се привредници сусрећу у свакодневном пословању.

Министарка је објаснила да поред програма финансијске подршке Министарство обезбедило сет услуга којим обезбеђујемо и оно што је некима можда значајније од новца, а то су неопходне информације, бесплатне обуке, саветодавне услуге и менторинг.

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж рекао је да је поносан  што је са министарком привреде у овако успешној домаћој компанији. Kако је истакао Техномаркет из Панчева успешно се бори на више од 40 тржишта на свим контитентима.

Подсетимо министарка Атанасковић недавно је обишла и компаније Симпо и Јумко у Врању.

 

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук