Ускоро се завршавају радови на изградњи Фабрике за пречишћавање отпадних вода

Изградња Фабрике за пречишћавање отпадних вода у Врању одвија се према планираној динамици, а у оквиру реализације овог пројекта је изградња 19 километара колектора , као и постројења за пречишћавање отпадних вода. Очекује се да радови буду завршени за два и по месеца и да ова фабрика почне са пробним радом.

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић обишао је радове не изградњи Фабрике за пречишћавање отпадних вода у Врању, код Железничке станице, заједно са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као и са директором Немачке развојне сарадње у Амбасади Савезне Републике Немачке Кристијаном Шилингом и директором канцеларије КФВ банке у Београду, као и директором ЈКП „Водовод“ Гораном Ђорђевићем.

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић се овом приликом захвалио свим присутнима и истакао да је ово изузетно битан и значајан капитални пројекат за град Врање.

На прилици да данас посети ово градилиште у Врању захвалио се Кристијан Шилинг, директор Немачке развојне сарадње у Амбасади Савезне Републике Немачке.

У име Немачке развојне банке КФВ градоначелнику Врања Миленковићу и  директору предузећа Водовод Горану Ђорђевићу на прилици да посете овај важан пројекат захвалио се Рудигер Хартман из КФВ банке.

Овом приликом граду Врању гости из Немачке изразили су  велику захвалност јер је, како су рекли, град је успео да оствари значајан напредак у раду на овом пројекту, без обзира на ситуацију са пандемијом вируса корона.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук