Динамо савладао Раднички из Пирота

У 22. колу Прве лиге Србије врањски Динамо победио је Раднички из Пирота резултатом 3:2. Утакмица је одиграна на стадиону Јумка у Врању без присуства публике због епидемиолошких мера. Стрелци Динама су: Ђорђе Лазовић, Дејан Тумбас и Астериос Оикономикос. Голове за Раднички постигли су Филип Толић и Немања Милошевић.

Након утакмице одржана је конференција за медије на којој су говорили представници оба клуба.

Шеф стручног штаба пиротског Радничког, Никола Пауча каже да није задовољан јер су најпре били у предности. -Мислим да је утакмица била доста динамична, садржајна, квалитетна и ко год да је данас био присутан могао је да види доста добрих ствари. Мислим да после резултата 2:0 за нас, две повреде играча су кључни детаљи и њиховим изласком нисмо могли да издржимо притисак Динама који је био последњих 30 минута доста јак – рекао је Пауча.

-Једна тешка утакмица у једном тешком тренутку за нас, ми смо у једној ситуацији где се боримо за голи живот буквално. Доста добра екипа Радничког из Пирота. Лоше смо ушли у утакмицу, примили тај гол на почетку утакмице. Мислим да смо после тога имали иницијативу. Драго ми је што je екипа показала карактер, сем 3 бода која су нам много битна још битније је што момци нису подклекли него су наставили да се боре – истакао је помоћни тренер Динама Никола Стојановић.

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук