ПУ „Наше дете“ укључена у пројекат „Предшколска онлајн заједница учења – учимо и мењамо праксу“

Као подршку раду предшколским установама са породицама (родитељи и други законски заступници) на даљину, ЦИП Центар за интерактивну педагогију је креирао три брошуре за породице које обезбеђују додатне ресурсе за реализацију активности у домену сарадње са породицом. Брошуре су креиране уз подршку УНИЦЕФ-а, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

ПУ „Наше дете“ Врање укључена је у пројекат „Предшколска онлајн заједница учења – учимо и мењамо праксу“ који реализује ЦИП Центар у сарадњи са УНИЦЕФ-ом уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Пандемија корона вируса Ковид 19 је изазвала велике промене у начину живота, рутинама, социјалним односима, материјалном статусу породице… Подршка породице је кључна за одржавање услова за добробит деце, посебно у овим измењеним околностима. Подршка је потребна СВИМ породицама; и оним чија деца бораве у вртићу и оним чија деца из било ког разлога не бораве или нису уписана у вртић.

-Молимо све родитеље да прегледају, прочитају брошуре које се налазе на линковима и попуне упитник након тога. Слободно нам пишите ваша размишљања, предлоге, сугестије о брошурама и свему што вас интересује у вези ваше деце. Ваше мишљење и предлози су нам врло важни за даље унапређивање квалитета рада у оваквим околностима – кажу из ПУ „Наше дете“ Врање.

Линкови ка брошурама и упитницима за родитеље:

  1. Добробит деце предшколског узраста

 

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1-Брошура

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1-Упитник о брошури

 

  1. Васпитање пружањем подршке и успостављањем правила:

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1- Брошура

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1- Упитник о брошури

 

Социјално-емоционално учење деце предшколског узраста:

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1- Брошура

https://drive.google.com/file/d/1i5udsw6bX1- Упитник о брошури

 

Извор: Сајт града Врања

Подели:

Пратите нас и на друштвеној мрежи Фејсбук