СНС Врање одговара ПСГ-у: Да ли је неаргументовани напад на првог човека Града производ политике лажних афера Драгана Ђиласа?

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање које преносимо у целости.

-Саопштењем у циљу неоснованих напада на актуелну власт града Врања, изазваним носталгијом за бившом лоповском влашћу, огласио се недавно Градски одбор ПСГ-а, прозивајући градоначелника др Слободана Миленковића јер је, у интересу грађана, одлучио да спроведе у дело пројекте обнове градске инфраструктуре од којих су сви пре њега окретали главу.

Иако тога нисте вредни, јер сте марионета у рукама тајкуна бивше власти, ГрО СНС Врање осећа обавезу да вам укаже на оно што сте се деценијама трудили да не примећујете.

Смета вам градоначелник Миленковић пре свега зато што је својим ставом и односом према проблемима грађана Врања потврдио оно што ни један пре њега није, да јесте, како кажете, обичан грађанин у служби напретка града и његових грађана.

Недостаје вам непроходна калдрма улице Боре Станковића, непрегледна пустош ураслог земљишта на коме се данас налази ритејл парк Зона, чије видимо ни име не знате, осуђујете модернизацију Градског парка који је пре реконструкције био мрачно место висиког ризика за шетаче у самом центру града. Ударате на функционере јавних предузећа јер нису више марионете у служби бахатих градских челника, прозивате здравствени центар који се у доба пандемије лавовски бори за очување живота људи заузимајући водеће место у процесу вакцинације у читавој републици.

И све наведено јесте ,,кривица” локалне власти на челу са градоначелником др Слободаном Миленковићем која је након деценијског пропадања и пљачке градског буџета, одлучила да иде у корак са остатком земље и од огромног градилишта какав је град данас, створи један од најмодернијих градова југа Србије.

Како смо вас удостојили одговором, ред је да и вас нешто запитамо, да ли је и овај неаргументовани напад на првог човека Града производ политике лажних афера Драгана Ђиласа, ако узмемо у обзир да је управо поменути тајкун још у септембру прошле године сменио скандалмајстора Сергеја Трифуновића са чела ПСГ-а?

И не морате да одговорите, импровизујте у покушају да се представите у светлу политичког чиниоца у земљи која вас неће и не прихвата – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: