Почело слање коверата за наградну игру Узми рачин у победи 2021

Сви пунолетни грађани наше земље од 15. априла могу да шаљу фискалне рачуне и потврде о плаћању картицом (слипове) како би учествовали у првом кругу наградне игре Узми рачун и победи 2021. Нови круг наградне игре формално ће бити одржан од 15. маја до 25. јуна 2021.

Kритеријуми наградне игре идентични су као и у претходним издањима. Потребно је спаковати у коверту 10 фискалних рачуна или 10 слипова (не смеју се мешати) појединачне вредности од најмање 100 динара, не старијих од 1. априла 2021. Могу се користити коверте било које боје, величине или облика, докле год стају у поштанско сандуче. Приликом адресирања коверата, на предњој страни потребно је написати УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2021 – Први круг. На полеђини пошиљке обавезно је да се читко упише име и презиме, адреса пребивалишта/боравишта из личног документа, као и контакт телефон. Слање коверата је бесплатно, а о њиховом чувању до формалног почетка наградне игре стара се Пошта Србије.

Организатор наградне игре је Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД.

Прво извлачење очекује се средином маја, а грађане и овог пута очекују веома вредне награде – 60 аутомобила и 12 станова у Београду.

Позивају се грађани да приликом учествовања у наградној игри воде рачуна о свом здрављу и поштују све епидемиолошке мере, да коверте припреме код куће и да их убаце у најближе поштанско сандуче без задржавања и чекања у реду. Додатни начин да се заштите, али и да дуплирају своје шансе за добитак, је да плаћају безготовински кад год је то могуће јер тако избегавају директан контакт с продавцем и новчаницама.

Према истраживању НАЛЕД-а, у наградној игри Узми рачун и победи 2018 учествовало је 41% грађана Србије, директно или преко чланова породице, који су послали више од 107 милиона фискалних рачуна и слипова, минималне процењене вредности од 37,4 милијарди динара.

 

Подели: