Славиша Булатовић одговорио на прозивке: Лаж је да сам финансирао ДФ, у Никшићу сам задњи пут био 2019., Ђиласови медији пишу лажи!

Поводом писања црногорског листа Побједа, као и још неких црногорских портала, да је народни посланик и председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић боравио у Никшићу уочи локалних избора и финансијски и логистички подржао коалицију „За будућност Никшића“ саопштењем за јавност се огласио народни посланик Славиша Булатовић. Саопштење су пренели медији у Србији а у целости га преносимо и ми.

-Поводом низа текстова у којима се тврди да сам финансијски помагао кампању Демократског фронта у Никшићу, пре него било шта кажем желим да својој браћи у Црној Гори честитам на до сада оствареним изборним победама и пожелим пуно успеха на предстојећим изборима у Херцег Новом и Боки, саопштио је Славиша Булатовић народни посланик Српске напредне странке.

Реаговање преносимо у целости:

“Наиме, пре свега, одговорно тврдим, да ни на који начин нисам финансирао кампању Демократског фронта за локалне изборе у Никшићу, као и да ни једно јавно предузеће из Врања није новац са свог рачуна уплаћивало на рачун коалиције “За будућност Никшића”, или да смо на било који начин финансирали кампању Демократског фронта за локалне изборе у Никшићу.

И то врло добро знају и ови који данима пишу о мени у Црној Гори, а још боље и Ђиласовски медији, конкретно портал Инфо Врањске. Али, њихов главни проблем је тај што им истина не одговара. Јер какав им је извор информације такав им је и текст.

И да сте хтели да проверите поменути извор сазнали бисте да се ради о Ђиласовском порталу који 7 пуних година пише неистине о мени и одбору Српске напредне странке у Врању чији сам председник.

Тврдите да смо ја и неки директор неког јавног предузећа из Врања испумпавали неки новац и финансирали кампању Демократског фронта у Никшићу. И све то без икаквог доказа, а познавајући вас и без имало стида и срама.

Које јавно предузеће из Врања господо? Колики износ је у питању? Када? Преко које банке? А да није можда преко Маурицијуса или Хонг Конга ишао трансфер новца? Ви те путеве новца врло добро познајете! Не би вам промакло сигуран сам!

Такође, поштована господо последњи пут сам боравио у Црној Гори 7. децембра 2019. године, и то у Подгорици. А у Никшићу августа 2019. године. Дакле годину и по пре него су одржани локални избори у Никшићу.
Све ово врло лако можете проверити ако хоћете и ако вам одговара. Мада нисам сигуран да вам иде у прилог.

Оставите се Фејсбука и друштвених мрежа. Живот је нешто друго. Живот су стотине фабрика које је Вучић довео у Србију. Живот су ауто путеви, школе и болнице које Вучић гради. Живот су веће плате и пензије. Није живот када за време док сте на власти као Драган Ђилас опљачкате свој народ и државу за 619 милиона евра, па пошто вам је и то мало онда у 17 земаља широм света, на 53 тајна рачуна сакријете још и 68 милиона долара, и једино што вам преостаје као опозицији јесте да лажете, критикујете и рушите све оно што Александар Вучић и Српска напредна странка раде за Србију и њене грађане.

Није живот када признате да је Косово независна држава!

И на крају завршио бих отприлике као што сам и почео: ХЕРЦЕГ НОВИ МОРА БОЉЕ!”

Извор: Борба

 

 

Подели: