Потписана повеља о сарадњи између Уније жена ГрО СНС Врања и Уније жена Српске листе из Косовске Каменице

У просторијама Градског одбора Српске Напредне странке у Врању потписана је повеља о сарадњи између Уније жена СНС Врања и Уније жена Српске листе из Косовске Каменице.

Након топлог пријема, присутнима се обратила председница Уније жена СНС Врање, Драгана Арсић која је истакла  да је циљ ове сарадње социјално – економско као и политичко оснаживање жена и подизање свести о томе да жена није само стуб куће већ и стуб читавог друштва.

У име Уније жена Српске листе из Косовске Каменице присутнима се обратила и председница Катарина Ристић Илић.

-Жене данас нису изашле само из сенке својих мушкараца, оне су стале испред њих да раскрче пут и да се боре за бољу будућност своје деце – истакла је председница Уније Српске листе из Косовске Каменице и додала да су жене јаке, снажне и свесне својих вештина.

После потписивања повеље организоване су активности које ће се одвијати током читавог дана – обилазак Музеј куће Боре Станковића у Врању и Свеправославног центра “Преподобни Јустин Врањски и Ћелијски“. Гошће из Косовске Каменице су изразиле жељу да обиђу и најтоплију бању на југу Србије Врањску Бању. Од 17 часова присуствоваће и представи „Коштана“ која ће бити изведена у Позоришту „Бора Станковић“. На крају посете Врању планиран је и обилазак реконструисаног Градског парка.

 

Подели: