Станковић посетио фудбалске клубове у свом родном граду и поделио мајице

Врањанац Војислав Станковић, некадашњи фудбалер ФК Динамо и капитен Партизана посетио је у свом родном граду неколико фудбалских клубова и поделио мајице као мали знак пажње. Станковић тренутно игра за азербејџански клуб Нефчи.

Рођен је у Врању 22. септембра 1987. године. Своју каријеру је започео у врањанском клубу Соко, а након гашења клуба прелази у клуб Динамо Врање. Након тога играо је за ОФК Београд у коме је одиграо 25 мечева а од јануара 2010. је наступао за београдски Партизан са којим је потписао уговор на 5 година. За фудбалску репрезентацију Србије наступио је у пријатељском сусрету са Јапаном у априлу 2010. године.

Док је у Врању редовно тренира на Јумковом стадиону. Недавно је посетио свој некадашњи клуб Динамо где је поделио мајице као мали гест пажње а како каже из фудбалског клуба су сви одушевљени и задовољни његовом посетом.

Станковић је поручио младим спортистима да ако су се определили да се баве конкретно фудбалом требају пуно да раде, верују у свој труд,  слушају тренер као и да су добри ђаци и да увек теже неком већем циљу.

 

Подели: