Члан ГО СНС Ненад Милојевић осуђује бахато понашање коалиционог партнера и директора Паркинг сервиса Врање Дејана Манића

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Врању сазвана је конференција за медије на иницијативу радника Паркинг сервиса Врање и чланова СНС-а, на којој је говорио члан Главног одбора Српске напредне странке и председник Савета за социјална питања Градског одбора Српске напредне странке у Врању Ненад Милојевић. Он је осудио бахато понашање коалиционог партнера и директора Паркинг сервиса Врање Дејана Манића.

-На иницијативу запошљених радника у Јавном предузећу Паркинг сервис, са друге стране и чланова Српске напредне странке и Савета за социјална питања Гро СНС Врање сазвали смо конференцију за медије да изнесемо са којим проблемом се они тренутно сусрећу. Од доласка Дејана Манића за директора ЈП Паркинг сервис могу слободно рећи живот чланова Српске напредне странке и сам рад се претвара у једној реченици могу да кажем у колапс и у пакао! Тако што директор Дејан Манић се мало више и занео и заборавио да су то чланови Српске напредне странке, највеће партије на Балкану и да је захваљујући Српској напредној странци он добио функцију Јавног предузећа – рекао је Ненад Милојевић и објаснио како се директор Паркинг сервиса Дејан Манић понаша према радницима.

-Он се односи према њима тако што им мења стално радна места из једног разлога да они сами дају отказе и да напусте Паркинг сервис. Он је већ и отпустио четири радника до пет у Паркинг сервису. Овде су углавном и жене, ево ту су поред мене, чланице Савета за социјална питања, где је он рекао да су они социјални радници зато што се баве радом на терену у Савету за социјална питања Градског одбора. Ја могу поносно да кажем, да сам поносан председник Савета за социјална питања, са мојим члановима, који раде на терену већ шест година, свакодневно, трудећи се да на било који начин помогнемо социјално угроженим породицама а и спроводимо политику нашег председника Александра Вучића, где је упутио поруку свима, да морамо стално разговарати са грађанима и покушати на било који начин да решимо њихове проблеме. То ми већ и радимо. Савет за социјална питања је урадио преко 8.000 хуманитарних акција. На недавном Окружном одбору председник Извршног одбора је по други пут већ прогласио Савет за социјална питања најбољим на територији Србије и најбројнијим.

Хоћу да осудим, да кажем да као члан Главног одбора Српске напредне странке, једне од највећих странки на Балкану могу да кажем слободно, да не може ниједан директор, ни директор наше странке а поготово коалиционих партнера да се тако опходи са радницима и на такав начин да шаљу поруку и грађанству и бахатом понашању. Тако да ћу на следећој седници Градског одбора која ће бити одржана следеће недеље изнети председнику ГрО СНС, председништву а и самом Градском одбору предлог да Јединствена Србија више не чини коалицију са Српском напредном странком. Сматрам да овим чином није потребан више ни Српској напредној странци. Могу слободно да кажем да Савет за социјална питања је најбројнији савет у Србији тако да нећу као председник Савета дозволити да неко вређа моје чланове. Поједини пију лекове за смирење, имају и потребну документацију из Здравственог центра од свог одабраног лекара. Тако да као члан Главног одбора СНС  осуђујем овакво понашање бахато директора и председника Јединствене Србије. Само мој Савет за социјална питања ГрО СНС је већи од његовог Градског одбора у Врању, тако да мислим да је направио велику грешку – закључио је Ненад Милојевић говорећи о председнику Јединствене Србије у Врању Дејану Манићу чије је понашање као директора Паркинг сервиса осудио.

 

Подели: