Проглашени добитници награда фото конкурса ОБЈЕКТИВно ВРАЊЕ 2

Фотографија Растка Белића „Шетња шумом“ проглашена је за најбољу по одлуци жирија на другом по реду фото конкурсу Центра за медијску транспарентност и друштвену одговорност „ОБЈЕКТИВно ВРАЊЕ 2“.

 

 

 

Друго место фотографија под називом Антићи Дреновац привукла је пажњу жирија због тематике којом се бави. Портрет детета у оронулом ентеријеру са сунцем које обасјава део кадра рефлектује у врло документаристичком маниру димензију наше стварности коју често игноришемо, појашњава Јанковић.

 

 

Трећу награду о којој је одлучивала интерент заједница гласањем однела је Слађана Тасић чија фотографија је на друштвеним мрежама освојила преко 200 гласова. Такмичари су одговарали на тему конкурса „Тако близу а тако лепо“. Подсећамо да је на конкурс за најбољу фотографију ове године пристигло 48 фотографија 14 аутора. Реч је о фотографијама које су ушле у избор након обављене селекције о испуњености услова конкурса.

Стручни жири такође је направио и селекцију фотографија, које ће након техничког опремања и урамљивања бити представљене на изложби 7. септембра а након тога поклоњене легату града Врања.

Подели: