СНС Врање: Смета вам „изгребана плоча” претходне власти, јер су на њој ваши „топ хитови”

У редакцију наше медијске куће стигло је саопштење за јавност потписано од стране Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости:

– Излаз из политичке анонимности, ССП је и овог првог септембра пронашла у злоупотреби деце и покушају да провокацијама и безочним лажима уоквиреним у саопштењу “ССП: Градоначелниче, ви сте као ИЗГРЕБАНА ПЛОЧА”, баци сенку на онај дан који је предодређен да нашој деци буде најлепши у години.

Навикли смо, тако да је и овог пута фактор изненађења изостао.

Ни неосноване прозивке на рачун градоначелника Врања др Слободана Миленковића, дириговано таргетираног “вечитог кривца” ССП-а, нису заобишле поменуто саопштење, јер о чему би иначе писали?

Да пратите активности локалне самоуправе, видели би да је 30. августа одржан састанак градоначелника др Слободана Миленковића и заменице градоначелника Зорице Јовић са свим директорима основних и средњих школа на територији града Врања и градске општине Врањска Бања, да је локална самоуправа обезбедила дезинфекциона средства за све школе и вртиће и да је град изашао у сусрет свим захтевима образовних установа у циљу несметане реализације наставе.

Свесно бирате да игноришете чињеницу да су само у овој години са 1,2 милиона динара награђени најуспешнији студенти, ђаци генерације са 700 хиљада динара, а породица сваког ђака првака помогнута са по пет хиљада динара.

Немогуће је да  вам је промакла реализована санација  истуреног одељења “ОШ Бранислав Нушић” у Жапском, ОШ “Бранко Радичевић” и њеног истуреног одељења у Содерцу, да је уз подршку Министарства просвете саниран мокри чвор у Техничкој школи, као и да је школа у Жапском опремљена новим клупама и столицама. Само је за наведене пројекте издвојено преко 9,3 милиона динара.

Не заборавимо да је у последњој години замењена комплетна столарија у ОШ “Бора Станковић“ Тибужде, ОШ “Бранислав Нушић“ Ратаје, и ОШ “Бранислав Нушић“ са седиштем у Буштрању.

У току је реконструкција вртића у Врањској Бањи, а очекује се почетак реконструкције вртића “Дечја радост“ уз подршку Министарства рударства и енергетике.

Толико о томе где је новац грађана, јер је то оно што вас највише занима. То што називате “вашим парама”, налази се на иностраним банковним рачунима лидера ваше странке.

И на крају, похвале за одабир фотографије Градског одбора ССП-а која прати саопштење, четири врсте алкохолног пића на столу, то је слика и прилика одбора у чије се име оглашавате – наводи се у саопштењу Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Подели: