ЗЦ Врање: Постављени помоћница директора, управник Опште болнице и координатор Ковид болнице

Из ЗЦ Врање обавештавају да је др Наташа Стоиљковић, специјалисткиња оториноларингологије именована је за помоћницу директора Здравственог центра Врање, др Никола Поповић, специјалиста педијатрије именован је за управника Опште болнице Врање, док је др Жарко Митић, специјалиста анестезиологије са реаниматологијом, именован је за координатора Ковид болнице Здравственог центра Врање.

Данас је у Клиничко универзитетском центру Ниш одражан састанак директора свих здравствених установа на југу Србије којим је руководио директор Клиничког центра Ниш, др Зоран Перишић са др Гораном Станојевићем, помоћником за хируршку делатност. Састанку је присуствовао директор, Здравственог центра Врање, др Саша Ђорђевић.

На састанку је договорено функционисање и координација свих здравствених установа са подручја југа Србије у садашњим условима (пре свега узимајући у обзир епидемиолошку ситуацију у земљи и важеће КОВИД протоколе), као и начин збрињавања и упућивања пацијената како би здравствени систем на најбољи начин одговорио и пружио најбољу могућу заштиту и лечење пацијентима.

Извор: ЗЦ Врање

Подели: