Одабрани делегати ГрО СНС Врање за скупштину Српске напредне странке

На изборној скупштини Градског одбора Српске напредне странке у Врању, која је одржана данас, изабрано је 40 делегата који ће учествовати на скупштини Српске напредне странке која се одржава од  21. до 24. октобра у Београду. Такође, усвојено је да се избор руководства ГрО СНС Врање спроведе у мају 2022. године.

Овом приликом најпре је усвојен извештај верификационе комисије, којим је утврђено да је присутан 71 од укупно 86 делегата изборне скупштине, што је дало кворум овом заседању.

Поред делегата Градског одбора присуствовали су и функционери странке: поптредседник Извршног одбора СНС Драган Стевановић, председник ГрО СНС Врање и народни посланик Славиша Булатовић, народни посланик Милан Илић, члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић, генерални секретар ГрО СНС Врање Горан Ђорђевић, потпредседници Градског одбора: градоначелник др Слободан Миленковић, председник ГО Врањска Бања Драган Сентић, Душан Аритоновић, Велибор Антонијевић, Горан Николић, као начелник Пчињског округа Срећко Пејковић.

Подели: