Удружење Покрет ветерана Врања одржало трибину – подељен школски прибор деци чланова

Удружење Покрет ветерана Врања у наставку својих активности 12. октобра у  сали ОКЦЕ одржало  је трибину. Такође, подељен је  школски прибор у сарадњи са невладином организацијом ХЕЛП и Канцеларијом за младе. У саопштењу Удружења се између осталог каже.

-Трибини је присуствовао велики број чланова Удружења Покрет ветерана Врања, као и деце чланова удружења, гостију и пријатеља. Удружење Покрет ветерана Врања у сарадњи са невладином организацијом ХЕЛП поделило је школски прибор основцима-деци чланова Удружења-

У саопштењу Удружења Покрет ветерана Врања наводи се да од почетка реализације Пројекта „Нови Закон нова нада“, Удружење  наилази на разумевање, подршку и сарадњу  градоначелника Врања др Слободана Миленковића те се надају да ће тако бити и убудуће.

-На трибини је истакнут значај овог Удружења као и значај сарадње са невладином организацијом ХЕЛП која је у сваком тренутку спремна за помоћ. Канцеларија за младе на челу са председником Луком Трајковићем  је била и овог пута од велике помоћи, око организације и реализације, што само потврђује да оно што радимо је исправно и да ћемо тако и наставити, а осмех на лицима малишана је потврда за наш труд и улагање. Са оваквим пријатељима и подршком ми можемо много и зато свима који су са нама огромно хвал. На самој трибини представљен је програм за следећу трибину која ће бити одржана ускоро – наводи се у саопштењу Удружења Покрета ветерана Врања.

Подели: