Фантастични сајамски попусти у СИМПУ

Почели су фантастични сајамски попусти у СИМПУ! Широм Србије, у салонима једног од најпознатијих домаћих произвођача намештаја, можете купити производе врхунског квалитета по изузетним ценама. Овог новембра, за готовинско плаћање купце очекује попуст од -20% на комплетан асортиман производа, као и специјални попусти на одабране производе.
СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ
Уз СИМПО намештај направите амбијент из ваших снова и уживајте у производима који ће Вам приуштити бескрајну удобност. Током овог месеца, на специјалном попусту од -40% су угаоне гарнитуре са лагера – „Париска ноћ“, која ће унети француски шарм у ваш ентеријер и „Mexico“, нови модел једноставних линија прилагодљив свим типовима ентеријера. На попусту од -30% су лежај „Маја“ и кауч „Гордана“, који су идеална решења за функционално опремање дечјих соба и дневних боравака.
За производе на специјалном попусту не важи попуст који се односи на комплетан асортиман.
LOYALTY ПОПУСТИ
Право је време да искористите и остале попусте који Вас у СИМПУ очекују. Сваки купац – физичко лице, може постати члан LOYALTY клуба и остварити још веће попусте. На основу једне или више куповина, кумулативно, у вредности од најмање 50.001 до 150.000 динара, остварује се додатни попуст од 2% на каси, док се на основу једне или више куповина вредности преко 150.000 динара, остварује додатни попуст од 5% на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима. Корисник картице који је стекао право на попусте, при свакој следећој куповини остварује дефинисани попуст без обзира на износ рачуна.
Остале информације о одложеном плаћању на чекове, путем синдикалних кредита, куповини уз картице погодности за припаднике МУП-а и власнике картице „Наш херој“, као и о бројним другим повољностима можете потражити у СИМПО салонима или на www.simpo.rs.

Понуда у СИМПУ инспирисаће вас да ове јесени направите одличан избор намештаја са којим комплетно можете опремити или преуредити ваш дом или пословни простор. Без обзира да ли ћете се одлучити за нови компонибилни програм, трпезарију, гарнитуру, спаваћу, дечју собу или комадни намештај, ваш живот биће лепши и угоднији.
СИМПО У ВРАЊУ
СИМПО салони у Врању налазе се на следећим адресама:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон салона је 017/432-567. Ново радно време салона је од 9 до 20 х радним данима и суботом, недељом од 9 до 15 х.

КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон салона је 017/416-556. Радно време је од 9 до 20 х сваког радног дана, суботом од 9 до 18 х.

Подели: