ГрО СНС Врање: Радници Јумка свој хлеб поштено зарађују

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање, ГрО СНС Врање које објављујемо у целости:

Откад је најављена Скупштина Главног одбора Српске напредне странке, прљава кампања поткрепљена непровереним и у већини случајева измишљеним информацијама до којих наводно Инфо – Врањске долазе од неименованих извора, постаје увредљивија и огавнија.

Најновија, никако и последња дезинформација коју пласира овај плаћеничко – поданички портал јесте да је већини радника ХК. АД Јумко, њима који броје 1.877 појединаца, запрећено отказима уколико не испуне наводну квоту од 1.000 људи, колико по неком опет неименованом извору треба да обезбеди Градски одбор Српске напредне странке у Врању, који подсећања ради, иако та цифра појединцима тешко пада, броји на територији града преко 16 хиљада чланова!

Иако се налогодавац и финансијер Инфо – Врањских Драган Ђилас навелико хвали да је својим математичким умећем ,,стекао” силне милионе отете од грађана Србије, то са ауторима ових лажи није случај, јер се много тога једноставно не уклапа.

Не заборавимо и то да је сам Јумко до доласка Српске напредне странке на власт био угашена компанија без будућности, док је у неколико последњих година у процесу реафирмације и постаје водећа компанија текстилне индустрије Србије. Дакле, несумњиво је да радници Јумка имају више него довољно разлога да верују и буду захвални председнику Александру Вучићу.

Ништа неће ни данас, нити у будућности променити јефтино плаћен пљувачки портал тиме што ће раднике Јумка називати сендвичарима. Они бар свој хлеб поштено зарађују – стоји у саопштењу Савета за информисање, ГрО СНС Врање.

Подели: