Глишић: У Ђиласово време Пчињски округ је био девастиран

Седница Скупштине Српске напредне странке на којој би владајућа странка требало да изабере ново руководство биће одржана 27. новембра.

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић је рекао да је Скупштина померена јер су бројке биле такве да нисмо желели ништа да ризикујемо и да нам је заиста живот људи на првом месту.

-Последњих дана бројеви су се спустили и сада су на знатно мањем нивоу, и  ја се надам да ће та тенденција пада ићи још на доле, и да имамо такву епидемиолошку ситуацију да ми можемо без ризика да одржимо нашу страначку Скупштину – рекао је Глишић.

Глишић је упитан да прокоментарише неке медије који су известили да је Скупштина одложена јер Српска напредна странка не може скупити довољан број чланства.

Глишић наводи да су то пренели Ђиласови медији, и ја их позивам да дођу када будемо одржавали седницу Скупштине. Арена ће бити никад пунија, ту немамо никакве дилеме, али то што ми имамо одговорност а они је немају то је нешто сасвим друго.

-Ми желимо да будемо одговорни према људима и да будемо одговорни према здрављу свих наших људи- рекао је Глишић.

Глишић је такође прокоментарисао посету Маринике Тепић Пчињском округу.

-Била је у Врању и Владичином Хану, и дошла Мариника Тепић да прича њима о њиховој економској ситуацији и како се тешко живи, а излази из џипа који је скупљи него онај претходни у коме је усликана, који кошта преко 120.000 евра, и држи слово у Пчињском округу у који Драган Ђилас за 20 година никад  није био. А до Владичиног Хана је дошла ауто-путем који је направљен управо у време Александра Вучића. А где за њихово време ни једна фабрика није отворена и све је било девастирано и били су једна од најсиромашнијих општина у Србији – рекао је Глишић.

Извор: Танјуг/ТВ Пинк

Подели: