ГрО СНС у Врању ССП-у: Навикли смо већ да се бавите лажним аферама не би ли изазвали дестабилизацију државе

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости:

-Подкаст Инфо – Врањских, перформанс плаћен милион и двеста хиљада динара из лоповских џепова тајкуна Драгана Ђиласа, попунио је празнину свог програма гостовањем страначке прелетачице Маринике Тепић и Боре, Борка, Борислава, заправо са свом тројицом Стефановића, у купљеној прилици да отворено пљују председника Александра Вучића и актуелну власт уз оптужбе да се баве осиромашавањем грађана, који су гле чуда, у време владавине тајкуна Драгана Ђиласа имали просечне плате 320, а данас преко 550 евра. Разлику од 700 хиљада оних који су за време дванаестогодишње отимачине и пљачке читаве Србије остали без посла у том контексту са правом спомињемо.

Подкаст пласиран циљно пар дана након неуспелог скупа који је ССП пробао да организује на платоу испред Робне куће, јер како би се другачије маскирао очигледан изостанак подршке? Свакако је десетак случајних пролазника и скоро толико новинара прави одраз подршке коју ССП има, и то не само у Врању већ у читавој Србији.

То је оставило, верујемо, горак укус у устима.

Оптужујуте актуелну власт да изазива нетрпељивост према опозицији, а заборављате да је то оно чиме одише цела та ваша вештачка творевина јефтино купљених странака и да је осећање које гаји према вама актуелна власт и већински народ готово па идентично. За прве сте неважни, други да вас не виде!

Навикли смо већ да се бавите лажним аферама не би ли изазвали дестабилизацију државе, али осим узастопног кокодакања Маринике Тепић, наслеђеног још од Моровића, немате ни један аргумент у сопствену корист, јер их је немогуће фабриковати.

Не журите толико са процесуирањем лопужа бившег режима, остаће Мултиком без газде, а функционери ваше малобројне странке без спонзора и скупоцених џипова.  Институције Србије као правне државе, доћи ће до порекла имовине свих који су испразнили џепове народа у прошлости, зобаћете онда жито под ногама кокошака са Моравића. Ако нешто од живине остане!

И на крају мистерија која прогања све нас, откуд Мирјани Илић Стошић 19 лајкова на најави вашег покушаја тровања грађана Врања? – каже се у саопштењу Савета за информисање, ГрО СНС Врање.

Подели: