Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Врању

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости:

Оно што плаћенички портал Инфо-Врањских назива „ратом саопштењима” између ССП-а и Српске напредне странке у Врању, заправо је недостатак предизборног програма Ђиласових поданика са једне и аргументовани одговор напредњака са друге стране.

Последње саопштење ССП-а у низу се као и обично не бави грађанима Врања и њиховом будућношћу, већ се апелује на правосуђе и тужилашво да реагују на реконструкције и обнову свега што је запуштено у граду последњих деценија, али се у недостатку доказа и ради прикривања неспособности бивше власти чији су били део, користи малверзацијама.

Како сте, господо лажне демократе, спроводили власт по принципу све за себе и у свој џеп, на исти начин и гледате на реконструкцију мозаик мапе, Градског парка, Улице Боре Станковића, градских саобраћајница и модернизацију свега постојећег – кроз лупу лопова и лупежа. Чињеница је да вам је Закон о јавним набавкама потпуна непознаница, јер да је постојао онда када сте спроводили власт, не би се ваш тајкунски лидер обогатио народски речено преко ноћи.

Подсећамо све лажне душебрижнике да се у складу са законом, све појединости јавних набавки објављују на порталу града Врања, у случају мозаик мапе, набавка 404 – 1-92/21-07/1, да су свима доступне и да је управо такав начин вођења града најбољи доказ да је све јавно и транспарентно.

Не можете малверзацијама називати труд актуелне власти да реконструкцијом културних добара преокрене све лоше затечено у наслеђе које ће служити на понос генерацијама које тек долазе. Мозаик мапа која вас толико боли, је само један од многих симбола нашег града, који бисте познавајући манире ваше власти, дозволили да избрише зуб времена. Вама је крајњи исход читаве иницијативе најмање битан, јер не видите у томе никакву личну материјалну добит, већ новац бачен ради интереса свих грађана Врања.

Наравно, као и за све остале афере којима сте се бавили, и овде ћете испасти смешни. Када већ немате шта народу да понудите, будите политички комедијаши и дајте грађанима забаву коју сте им скупо наплатили у прошлости – каже се у саопштењу Савета за информисање, ГрО СНС Врање.

Подели: