Фантастични попусти у СИМПУ за „Црни петак“

СИМПО је за празник куповине „Црни петак“ спремио фантастичну акцијску понуду, са сјајним попустима од 25%, 30% и 35% на изабране артикле са залиха. Дани изузетних снижења у СИМПО салонима почињу у четвртак 25. новембра и трају до уторка 30. новембра 2021. године. Биће то прилика да љубитељи намештаја обрадују себе бројним новитетима по атрактивним ценама за све видове плаћања.
Уколико сте планирали да свој дом опремите новим компонибилним намештајем, изаберите програм „Фред“ или „Сахара“ и искористите попуст од 25%.

Разне комоде, витрине, висећи елементи, клуб столови и трпезаријски столови из ових програма погодни су за опремање дневних боравака, трпезарија и радних простора. Ако посебан акценат желите дати уређењу спаваћих соба, ово је идеално време са куповину кревета, јер за моделе „Софиа“, „Чери“ и „Миран сан“ такође можете остварити наведени попуст.

За елегантан амбијент ваших дневних боравака препорука су зидни системи „Дариа“ и „Касија“, који су током ове акције на снижењу од 30%, као и предсобље „Слим“, које поседује елементе који се могу купити појединачно и комбиновати по жељи купаца. Доступно је у белој и венге боји.

Свој савршени избор предсобља можете направити и уз моделе „Носталгија“ и „Луна“, који ће простор учинити вишеструко функционалним и лепим. Са њима можете остварити још већу уштеду јер су у оквиру акцијске понуде на снижењу од 35%. У овој категорији попуста је и душек „Монто“, са џепним језгром и наддушеком, доступан у разним димензијама.

Душек Монто -35%

До краја месеца на остале производе из богате колекције СИМПО намештаја очекује вас специјални сајамски попуст од 20%, за плаћање готовином, вирманом и платним картицама. Више информација о осталим производима на попусту потражите на www.simpo.rs.

 

 

 

СИМПО У ВРАЊУ
СИМПО салони у Врању налазе се на следећим адресама:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон салона је 017/432-567. Ново радно време салона је од 9:00 до 20:00 радним данима и суботом, недељом од 9:00 до 15:00.

КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон салона је 017/416-556. Радно време је од 9:00 до 20:00 сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Подели: