Одржано окружно школско такмичење у стоном тенису

Велики број ученика основних и средњих школа из Пчињског округа учествовао је на окружном такмичењу у стоном тенису. Домаћини такмичарима били су град Врање и Стонотениски клуб „Топ Спин“. Осим из Врања надметали су се ученици из Сурдулице, Босилеграда и Владичиног Хана.

У сали Стонотениског клуба „Топ Спин“ одржано је окружно такмичење у стоном тенису за основце и средњошколце, које је окупило значајан број учесника из Пчињског округа.

У пионирској екипној конкуренцији 1. место освојила је школа „Георги Димитров“ из Босилеграда, 2. место припало је школи „Јован Јовановић Змај“ из Врања, треће место освојила је школа „Вук Караџић“ из Сурдулице а четврто место припало је школи „Свети Сава“ из Владичиног Хана.

Најбољи у појединачној конкуренцији пионира је Милош Велиновић из Сурдулице, потом следе: Александар Андрић из Врања, Миљан Станојковић из Владичиног Хана и Миљан Илиев из Босилеграда.

Када су у питању пионирке екипно најбоље су биле ученице школе „Пера Мачкатовац“ из Белог Поља, друго место заузела је екипа школе „Вук Караџић“ из Врања, док је треће место припало школи „Вук Караџић“ из села Стубал.

Најбоља у појединачној конкуренцији пионирки је Биљана Ђорђевић из Белог Поља, другопласирана је Ленка Петрићевић из Врања а треће место заузела је Милена Станојевић из Стубла.

У екипама омладинаца најбоља је екипа Гимназије из Босилеграда, друго место заузела је Техничка школа „Никола Тесла“ из Сурдулице, трећа је Гимназија „Бора Станковић“ из Врања, док је четврта Техничка школа из Владичиног Хана.

У категорији омладинаца појединачно најбољи је Лука Николов из  Босилеграда, потом следе: Лука Дивић из Сурдулице, Срећко Станојковић из Владичиног Хана и Аљоша Цветковић из Врања.

У екипама омладинки најбоље су гимназијалке из Босилеграда, друго место заузела је Медицинска школа „Др Изабел Емсли Хатон“ из Врања, треће Пољопривредно – шумарска школа „Јосиф Панчић“ из Сурдулице и четврто Гимназија „Јован Скерлић“ из Владичиног Хана.

Када је реч о надметању у појединачној конкуренцији омладинки најбоља је Милица Петрићевић из Врања, потом следе: Миљана Динчић из Сурдулице, Миљана Василев из Босилеграда и Јована Стојановић из Владичиног Хана.

Најбољи са окружног пласирали су се на државно такмичење које ће се за ученике основних школа одржати у Соко Бањи 16. децембра, а за средње школе следећег дана.

Подели: