И врањски напредњаци пружају безрезервну подршку свом председнику Вучићу

Поводом одржавања Изборне скупштине и Свечане академије, чланови и активисти Градског одбора Српске напредне странке у Врању упутили су се у престоничку Штарк Арену, где ће са почетком од 18 часова присуствовати обележавању 13 година од оснивања и учествовати у бирању руководства странке, заједно са симпатизерима СНС-а из целе Србије.

Фото: Врањска плус

– Кренуће симпатизери и чланови СНС-а пут Београда, како би присуствовали Свечаној академији и Изборној скупштини, на којој ће бити присутни делегати испред ГрО СНС-а у Врању, њих 42, а испред округа 100 делегата. Биће изабрано Председништво странке које ће надаље водити страначку организацију. Овде смо да сви заједно у лепом расположењу и у великој броју дамо подршку и подстрек нашем председнику Александру Вучићу, да и убудуће води политику мира и стабилности, политику економског развоја и просперитета, политику демократске независности и добре политике младих, са једном добром мисијом коју је и до сада имао, а то је да Србија буде боље место за живот – изјавио је потпредсеник Градског одбора Српске напредне странке у Врању Душан Аритоновић.

Фото: Врањска плус

– Претходних дана радили смо интензивно на припреми организације путовања за Београд поводом обележавања 13. рођендана СНС-а. Влада велико интересовање. У сваком аутобусу има контролора и предузете су све мере заштите. Једини проблем са којим се сусрећемо је већи број људи него што су тренутно реални капацитети превозника. Пријавило се укупно између 1.300 и 1.400 људи, а ми смо могли да обезбедимо 22 аутобуса за 1.100 људи. Покушавамо свима да изађемо у сусрет и сместимо што већи број људи да испрате данашњи догађај – рекао је председник Савета за безбедност ГрО СНС-а у Врању Стефан Дутина.

Фото: Врањска плус

– Као и много пута раније, Врање показује да је уз политику председника Александра Вучића и да поштује политику нашег Градског одбора СНС-а, нашег председника Славише Булатовића. Надам се да ће пут протећи у најбољем реду и да ћемо показати подршку председнику у Арени – нагласила је председница Месног одбора Шапранце Јасмина Ристић.

– Овде смо да пружимо подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и велики је број заинтересованих за пут у Београд – истакао је члан Српске напредне странке Милош Павловић.

Напредњаци Пчињског округа, Градски одбор Српске напредне странке у Врању и сви Општински одбори, претходно су једногласно изгласали на својим страначким седницама да Александар Вучић и даље буде председник СНС-а и предложили га за председничког кандидата на предстојећој Скупштини странке. Они су поручили да верују у оно што председник Србије ради као и да подржавају његову политику, те да је зато он једини избор за председника странке.

Планрано је да се седница Скупштине Српске напредне странке одржи 13. новембра, али су се чланови Председништва усагласили да је одложе и да нови термин буде 27. новембар. Ту одлуку донели су на телефонској седници, а разлог је била неповољна епидемиолошка ситуација у земљи.

Подели: