Врањанка Анастасија Димитријевић на Свечаној академији СНС-а: У Србији која расте и која се развија видим своју будућност

Врањанка Анастасија Димитријевић, која је три године заредом најбоља студенткиња Факултета организационих наука у Београду, обратила се члановима и симпатизерима Српске напредне странке на Свечаној академији у Штарк Арени. Она се на почетку свог излагања захвалила на прилици да представи југ Србије, али и да говори у име студената.

– Сведоци смо развоја наше земље у многим сферама, а ја, као студент, најпоноснија сам на улагања у области науке и образовања. Доказ томе јесу научно-технолошки паркови широм земље. Један од њих је и најновији у Нишу, али и онај који ће тек бити изграђен у мом родном граду, у Врању. За моје пријатеље, мене и све младе, то је знак праве подршке државе, ветар у леђа као и обећање да ћемо након завршених студија моћи да се вратимо, запослимо и напредујемо у струци – изјавила је Димитријевићева и истакла податак да град Врање сваке године повећава буџет намењен награђивању ученика и студената, што делује охрабрујуће и стимулишуће.

– Врањска Бања, као место са најтоплијом минералном водом у Европи, постаје туристичка оаза. Срећна сам и поносна што у Србији која расте и која се развија видим своју будућност – нагласила је и пред крај излагања послала поруку свим младим људима да је дошло време да се одуже својој земљи на подршци и свему што им је омогућила, и то градећи бољу и сигурнију будућност, својим знањем, идејама и снагом.

Подели: