Врањска Бања: Председник Вучић ће увек имати нашу подршку

Српска напредна странка организоваће у Београду Свечану академију поводом 13 година од оснивања странке и Изборну скупштину. Изборна скупштина биће затворена за јавност, док ће Свечана академија бити отворена.

На велики скуп који ће  данас бити одржан у српској престоници поводом 13 година од оснивања Српске напредне странке кренуло је око 1.100 симпатизера и чланова Српске напредне странке из Врања и Врањске Бање који овом приликом  желе да пруже пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и политици Српске напредне странке.

Јутрос око 11 сати кренуло је око 60 људи из Врањске Бање. Председник првог Месног одбора у Врањској Бањи, Бобан Стевановић захвалио се председнику Србије Александу Вучићу за све што ради за Врањску Бању.

– Присуствоваћемо Свечаној академији, поводом обележавања 13 година од оснивања Српске напредне странке. Људи у Врањској  Бањи подржавају политику коју спроводи председник Александар Вучић. Идемо једним аутобусем, морали смо да коригујемо спискове и овим путем се извињавам свима који су желели да пођу, а остали су код куће. Врањска Бања је одана председнику Вучићу и он ће увек имати нашу подршку – истакао је Стевановић.

Свечана академија поводом 13 година од оснивања Српске напредне странке биће организована у  Штарк Арени, са почетком у 18 сати. Ова странка званично је основана 21. октобра 2008. године.

 

 

Подели: