Конкурс ШАФ-а на тему „Зимске чаролије“ за основце из Врања

Фото: ШАФ

Врањски ШАФ организује ликовни конкурс намењен основцима са територије града Врања на тему „Зимске чаролије“. Радови ће се класификовати у две категорије: једна на ученике од првог до четвртог и друга на ученике од петог до осмог разреда. Конкурс је отворен од 20. новембра до 20. децембра у подне.

Право учешћа на ликовном конкурсу на тему „Зимске чаролије“ имају сви радови који стигну на адресу Школе анимираног филма, а према речима в.д. директорке установе Јасмине Стојановић, циљ је подстакнути ученике на креативно стваралаштво дочаравањем лепота зиме.

Пропозицијама конкурса предвиђено је да радови буду формата А4 или на папирима блокава за цртање који се користе на часовима ликовног. Дозвољене су све технике а могућа је и комбинација више техника. Интересантни радови биће искоришћени као идеје за реализацију анимираног филма или ГИФ-а.

На полеђини сваког рада неопходно је навести име и презиме ученика, разред, одељење, назив школе и контакт телефон. Један учесник може конкурисати и са више радова који ће приликом жирирања бити оцењивани независно. Уколико комисија одлучи, и радови који нису освојили награде могу бити екранизовани.

Радови се шаљу поштом на адресу: Јавна установа Школа анимираног филма, улица Хероја са Кошара бб, 17501 Врање, са назнаком ЗА ДЕЧЈИ ЛИКОВНИ КОНКУРС “Зимске чаролије 2021”. Такође, могу се доставити лично на портирници у холу новог Дома културе или послати електронски на е-маил vranjesaf@gmail.com.

Подели: