Новогодишња акција у Симпу – идеално време за куповину намештаја

Празници стижу и идеално је време за куповину намештаја. Новогодишња чаролија у вашем дому биће потпуна уз модеран и удобан СИМПО намештај, зато искористите новогодишњи попуст од -20% за готовинско плаћање на комплетан асортиман. Поред тога, очекује вас и фантастична понуда гарнитура, клик-клак лежајева, каучева, кревета и табуреа са лагера, на специјалним попустима до 40%, који трају до краја децембра или док трају залихе и доступни су за све видове плаћања.

Уколико су ваш избор угаоне гарнитуре са механизмом за спавање, специјалну понуду чине најпознатији СИМПО модели у одређеним штофовима, који су на попусту 30% и чије су количине ограничене. Купац може изабрати жељени угао гарнитуре и одлучити се за неки од модела – „Монтана“ – са подесивим релакс наслонима за главу, „Поларна ноћ“, „Естерел“ или „Контеса“. Са пуњењем седалног дела од високоеластичне ХР пене приуштићете изузетну удобност током дневног одмора, док ће механизам са душеком, који се у једном потезу расклапа у положај за спавање, обезбедити пријатан сан. За мање просторе можете изабрати и угаону гарнитуру „Мина“, са лифт механизмом и кутијом за одлагање постељине.

 

 

За свакодневно окупљање породице и дружење са пријатељима препорука су фиксни модели угаоних гарнитура. На снижењу -30% је „Париска ноћ“, чији дизајн доноси француски шарм, док је на снижењу -40% гарнитура „Мексико“, новитет на тржишту, са пуњењем од ХР пене и специјалном дрвеном апликацијом у функцији ноге. Наведени попусти важе само за производе са лагера, не постоји могућност поручивања у штофовима по избору капаца.

У СИМПУ имате могућност избора гарнитура у саставу тросед са механизмом, двосед и фотеља, које у оквиру новогодишње акцијске понуде можете купити са сјајним попустима. На снижењу од 30 % је „Давид“, нови модел који ће вас одушевити удобношћу, као и „Де Марко“ и „Ангелина“ , који су у децембру такође доступни на истом попусту. Идеалан додатак уз гарнитуре, који ће се добро уклопити и уз остали намештај у вашем дому је табуре коцкасте форме „Коктел пуф“, на истом акцијском попусту.

 

За све љубитеље класичног дизајна, који практикују комбинацију функционалног и удобног намештаја за дневни одмор и спавање, препорука су клик-клак лежајеви, каучеви и кревети. На попусту -30% су модели са лагера – „Фиона“ са пресвлаком која се скида ради лакшег одржавања, „Књаз“, „Оникс“ и „Гордана“, са жичаним језгром и простором за одлагање постељине, који плене једноставним дизајном и удобношћу. Клик -клак лежај „Маја“ је на попусту -25 %. Сингл кревет „Миран сан“ са лагера, без механизма, са душеком у свом саставу, такође је део акцијске понуде на снижењу -30%.

 

Поред ових попуста одобравају се и додатни попусти кроз програм лојалности или картице погодности. Сва купљена роба чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

Комплетну акцијску СИМПО понуду можете погледати овде: http://www.simpo.rs/assets/simpo_inserter_decembar_2021.pdf. СИМПО понуду и информације везане за плаћање можете погледати на www.simpo.rs или потражити у салонима.

СИМПО У ВРАЊУ
СИМПО салони у Врању налазе се на следећим адресама:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон салона је 017/432-567. Ново радно време салона је од 9 до 20 сати радним данима и суботом, недељом од 9 до 15 сати.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон салона је 017/416-556. Радно време је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Подели: