Фондација Новака Ђоковића даровала новогодишње пакетиће деци ПУ,,Наше дете”

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника у организацији Новак Ђоковић Фондације у центру Врања одржана је акција поделе новогодишњих пакетића деци ПУ,,Наше дете” из осетљивих друштвених група. У име градског руководства догађају су присуствовали заменица градоначелника Зорица Јовић и градски већник Ненад Ђорђевић.

Овом приликом, заменица градоначелника изразила је велику захвалност и задовољство због одржавање ове активности у нашем граду. ,,Сваки вид подршке је добродошао, а овај намењен деци је за сваку похвалу. Драго ми је што је и наш град уврштен од стране Новак Ђоковић Фондације за реализацију овог пројекта, јер осмеси на лицима малишана говоре више од било којих речи. У име градског руководства захваљујем се представницима фондације на овој донацији”, рекла је Зорица Јовић.

Маја Kремић, национална директорка Новак Ђоковић фондације нагласила је да је цео тим фондације данас у Врању и да су на овај начин, упркос тешкој години, желели да обрадују децу широм Србије. ,,Пројектом ће бити обухваћено око 300 деце која ће добити пакетиће, а реализоваће се у 12 градова у Србији. Радујемо се што ћемо провести време са децом и усрећити их”, додала је директорка фондације. У акцији у Врању подељен је 31 новогодишњи пакетић, а са малишанима се дружила Јелена Ђоковић.

Извор: Градски сајт

 

Подели: