Саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС у Врању

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС у Врању које преносимо у целости:

Политички аматеризам ССП-a у Врању је последњим саопштењем у коме се поставља питање градоначелнику др Слободану Миленковићу у вези садње дрвећа у децембру померио границе незнања и неинформисаности ове политичке групације. У домену елементарног знања је чињеница да се сваки садни материјал, народски речено, ставља у земљу од завршетка првог до почетка другог вегетационог периода, или за лаике, од новембра до априла месеца.

Несхватљиво је да они који се крију иза очувања животне средине и организују протесте батинаша и насилника под називом ,,Еколошки устанак” јавно иступају против реализације комуналног програма која почиње садњом дрвореда. Уплашили се ђиласовци сваког озелењавања, јер када је њихов финансијер и председник странке Драган Ђилас водио рачуна о градском буџету, ,,примало се “ само зеленило страних валута на рачунима у Маурицијусу и ко зна где не!

Заборавили ђиласовци да је 2010. године упркос протесту Одбора Скупштине Србије за заштиту животне средине, ондашњи градоначелник Београда, Драган Ђилас, према ,,препоруци стручњака” наредио сечу 300 стабала платана у београдском Булевару краља Александра.

Малициозна саопштења ССП-а, нажалост, неће променити ни чињеницу да су ондашњи ДС и његов председник Драган Ђилас, Београд увели у тешко стање и нагомилали дугове на скоро милијарду евра! Толиким одливом грађанског новца на офшор рачуне је заиста дао пример бриге о градском буџету!

И на крају, кад већ најављујете победу на изборима и дајете гаранције да ћете исправити сваку грешку нестручних људи, нека тајкун коме сте потчињени својим примером почне од признања штете коју је пљачком нанео држави и грађанима, а за стручно усавршавање да не бринете, казнено поправни систем Србије има одлично организован образовни систем. Иначе је по правоснажној пресуди, бесплатан за све криминалце бивше власти – стоји у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: