Бесна Кобила – атрактивна локација за дочек Нове године и зимовање

У Планинарском дому на Бесној Кобили током 2021. године регистровано је више од 30 хиљада ноћења, без обзира на актуелну епидемиолошку ситуацију, те из Туристичке организације града Врања са задовољством истичу да успешно приводе крају 2021. годину. Велику посећеност предвиђају за дане зимског распуста на основу досадашњих резервација, јер је најхладније годишње доба на овој планини уједно и најлепше.

На Бесној Кобили дочек Нове године традиционално се организује уз ватромет и богат програм. У Планинарском дому гостима је на располагању пакет аранжман са репризом дочека до 2. јануара по цени од 9.600 динара, као и други аранжман за сам дочек са ноћењем који кошта 5.000 динара, поручио је Небојша Ристић из Туристичке организације града Врања.

Однедавно је у склопу Дома и дечја играоница предвиђена малишанима свих узраста, што је чини атрактивном локацијом за породична дружења. Као и ранијих година, тако и у 2022., Планинарски дом је на листи угоститеља при Министарству туризма и телекомуникација Републике Србије.

Подели: