„Стаза врањског Деда Мраза“ – радост за малишане

У Градском парку данас је почела новогодишња манифестација под називом „Стаза врањског Деда Мраза“, која ће трајати до 1. јануара 2022. године. Организатор је Туристичка организација града Врања. На радост најмлађих осмишљен је богат забавни програм.

Програм почиње сваког дана у 12 часова у Градском парку а за малишане су осмишљене изложбе, концерти, наступи школа, позоришне представе а ту су и аниматори. Из Туристичке организације кажу биће и изненађења.

„Стазу врањског Деда Мраза“ отворила је изложба цртежа пристиглих на новогодишњи конкурс „Зимска чаролија“ коју је организовала Школа анимираног филма из Врања. Шафовци су за малишане припремили и кутију изненађења са поклонима.

У програму су данас учествовали ученици ОШ „Ј.Ј. Змај“, ОШ „Светозар Марковић“ и ОШ „Вук Караџић“ док су ученици „Економско – трговинске“ школе били маскирани у Деда Мраза. Програм се наставља сутра такође од 12 часова у Градском парку док је за 17 сати заказана дечја представа „Пакетић за малог принца“ у врањском позоришту. Подела карти је у Туристичком инфо центру на градском шеталишту.

Подели: