Саобраћајна полиција у Врању током новогодишњих празника задржала седморо возача

Саобраћајна полиција Полицијске управе у Врању, током новогодишњих празника, задржала је седморо возача, шесторо који су возили под дејством алкохола и једног који је возио под дејством психоактивних супстанци.

Патрола је у Врању из саобраћаја искључила двоје возача старости 46 и 43 године који су управљали аутомобилима марке „опел“ са више од 2 промила алкохола у организму. Такође у граду су заустављени возач „опела“ (29) који је возио са 1,40 промила алкохола у организму и возач „мерцедеса“ (28) који је аутомобилом управљао под дејством канабиса.

Саобраћајна полиција у Трговишту зауставила је мушкарца (31) из околине овог места који је без возачке дозволе возио „фолксваген“ са 3,09 промила алкохола у организму, док је у Сурдулици затечен мушкарац (22) који је управљао „цитроеном“ са 1,60 промила.

У Бујановцу је из саобраћаја искључен возач „опела“ (33) који је управљао аутомобилом са 1,46 промила алкохола у организму. Против возача су поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја.

Подели: