Такмичарке Ски клуба „Бесна Кобила“ окитиле се златним медаљама на Копаонику

У склопу тренинга и припрема за трке Алпског купа Србије и Државног првенства такмичари Скијашког клуба „Бесна Кобила“ учествовали су на две регионалне трке. У организацији СK Рачка током протеклог викенда на Kопаонику су вожене трке у дисциплине слалом и велеслалом.

Првог дана врањски клуб је представљала Дуња Арсић у категорији девојчица до 10 година. Сигурном вожњом дошла је до прве овосезонске победе. Сутрадан је само потврдила своје квалитете и освојила још једно злато. Даница Илић је у категорији девојчица до 8 година још једном издоминирала и за собом оставила чак и дечаке.

Вера Илић је освојила пето место у категорији девојчица до 10 година, али је својом вожњом најавила да се ускоро пење на победничко постоље. Ленка Странојевић је у категорији девојчица до 12 година заузела седмо место и темпира своју форму за најважнија такмичења која нас ускоро очекују.

Марко Пешић у категорији дечака до 10 година није успео да заврши трку. На овој трци први пут су наступали и Тадија Миловановић у категорији дечака до 8 година и Ђорђе Попов у категорији дечака до 10 година. Обојица заузели седмо место. У својим категоријама и својим храбрим вожњама најавили да ће у наредном периоду представљати Скијашки клуб „Бесна Кобила“ Врање.

-Веома смо поносни на наше такмичаре и остварене резултате. Успели смо да освојимо две златне медаље у женским категоријама. То је доказ да добро и квалитетно радимо. Настављамо са редовним тренинзима и припремама за наредна такмичења – поручили су из Скијашког клуба „Бесна Кобила“ Врање.

Подели: