Саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање ГрО СНС у Врању, које преносимо у целости:

-Да оркестрирана опструкција функционисања државних органа и институција може да послужи као једина стратегија у вођењу прљаве предизборне кампање сведочи, благоречено, инцидент у страначким просторијама Српске странке Заветници изазван од стране кандидата за народног посланика поменуте странке са скоро никаквом подршком у народу, Драгана Николића.

Једина опструкција која је тог дана била у њиховим просторијама, јесте опструкција грађана Врања према њиховој странци и политици.

Али, упркос обмањивању јавности лажима изнетим у Саопштењу Заветника, непобитним сведочењем службеника Градске управе јасно је да Драган Николић, у немогућности да обезбеди гласове подршке малверзацијама и физичким претњама, налаже својим сарадницима да закључају овлашћеног оверивача Градске управе коме уз вербалне увреде даје два излаза из присилног утамничења у које га је поставио, да га избаци кроз затворен прозор или кроз закључана врата.

Будући да за Српску напредну странку бескрупулозност и насиље никада неће бити начин оправдане политичке борбе, овом приликом позивамо надлежне државне органе да испитају све околности овог немилог догађаја, у којем се кандидат за народног посланика и познати врањски адвокат иживљава и противправно лишава слободе службеника државне установе, и да према виновницима овог случаја поступе у складу са законом.

Напоменимо и то да смо, уколико надлежни процене да је неопходно, спремни да за своје тврдње доставимо адекватне доказе – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС у Врању.

Подели: