Расписан Јавни позив Регионалне развојне агенције Пчињског округа

Регионална развојна агенција Пчињског округа доо Врање расписује ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма  „Унапређење пословања привредних субјеката на територији града Врања, са посебним освртом на раст и развој пословних активности, очување постојећих и отварање нових радних места у 2022. години“. Један привредни субјекат може на овом Јавном позиву да учествује само са једном пријавом.

Износ одобрених бесповратних средстава по пријави може бити максимално до 500.000,00 РСД са ПДВ-ом. Бесповратна средства ће се додељивати у висини до 100% траженог износа.

Финансијска средства у оквиру Јавног позива се могу користити за:

Набавку једног или више основних средстава (опрема и машине)Набавку сировина. Трошкови набавке сировина могу да учествују највише до 20% у структури укупног улагања за која се потражују средства Програма

Право да се пријаве на конкурс за доделу бесповратних средстава имају:

– правна лица, регистрована у  АПР као привредна друштва, која су разврстана на микро, мала и средња правна лица у складу са Законом о рачуноводству („Службени гласник РС”, број 73/19) према финансијским извештајима за 2020. годину, која имају седиште регистровано на територији града Врања;

– предузетници регистровани у АПР, са регистрованим седиштем на територији Града Врања.

Пријава са пратећом документацијом се подноси личном предајом у канцеларији Регионалне развојне агенције Пчињског округа доо Врање, улица Партизанска 10А/21, 17500 Врање, у времену од 07.30 до 15.30 часова сваког радног дана, или путем поште у затвореној коверти, на адресу:

РРА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА ДОО ВРАЊЕ, Улица Партизанска 10А/21,17500 Врање

Рок за подношење пријава је 23. март 2022. године, до 15.30 часова.

Više o pozivu: http://www.veeda.rs/component/content/article/45-aktuelno/315–2022

Извор: Сајт града Врања 

Подели: