ГрО СНС Врање: Саопштење за јавност

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање које преносимо у целости:

Последњег дана предизборне кампање, огласио се путем саопштења, Изборни штаб зелено – леве коалиције „Морамо” Пчињског округа, судећи по свему лажном и тривијално наведеном, само зато што МОРАЈУ!

Покривени никад прозирнијом кабаницом свих страначких боја пљачкаша Србије, ови лажни еколози никад забринутији за живот и животни стандард грађана Врања и Врањске Бање.

Али, и уз толико МОРАЊЕ или политичко ТЕРАЊЕ, бесрамно би било да сва улагања у претходним годинама у Врање и Врањску Бању, и предстојећа улагања у регион, вредна стотине милиона евра, у виду брзе пруге, стадиона по европским стандардима, нових фабрика, учине невидљивим. Баш као што би извесни др Слободан Пејић, да изазове тоталну амнезију Бањчана који би заборавили да је од некадашњег ЈУЛ – а добио стан, а онда се од превелике бриге за будућност Врањске Бање, одселио из ње!

Рачунамо да избегне трауме изазване њеним наводним „Пропадањем”.

Међутим, у међувремену се кренуло са највећим улагањем у туристичке потенцијале Врањске Бање. Изградња будућег хотелског комплекса неће само променити слику Бање и бити покретач развоја овог краја, већ ће уз додатне инвестиције, унапредити читав југ Србије до некад незамисливих граница.

Регион са таквим Врањем и Врањском Бањом, би они најмање заслужни, МОРАЛИ да отму од народа и похарају пунећи своје џепове.

Али, заборављају.

Не гласа народ оне што „МОРАЈУ”, већ оне чија „ДЕЛА ГОВОРЕ”, и гарантују будућност МИРА, СТАБИЛНОСТИ, НАПРЕДНЕ Србије! каже се ус аопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: