Асфалтиран пут у селу Паневље – ускоро изградња и канализационе мреже

Асфалтирањем пута у селу Паневље у Градској општини Врањска Бања  наставља се реализација комуналног програма. Вредност радова је 965 хиљада динара, а ради се о деоници која је од великог значаја за више махала, посебно за долазак деце у тамошњу основну школу. У оквиру пројекта ,,Чиста Србија,, ово село ће ускоро добити и канализациону мрежу, најавио је председник градске општине Драган Сентић.

Мештани села Паневље су на асфалт, на овој деоници пута, чекали више од 20 година и кажу да ће ово улагање у инфраструктуру бити од великог значаја пре свега за младе људе који ће остати овде да живе.

Све иде по плану, каже Драган Сентић, председник Градске општине Врањска Бања и додаје да су од велике важности улагања у путеве, водоводну и канализациону мрежу у сеоским срединама.

Ово село је обухваћено пројектом „Чиста Србија“ тако да ће се у наредном периоду радити и на изградњи канализационе мреже.

Вредно ће се радити и у наредном периоду на уређењу путне инфраструктуре и убрзо ће бити асфалтиране још неке сеоске улице на подручју градске општине Врањска Бања.

Подели: