Легенде Црвене Звезде и Радничког на Градском стадиону у Врању

На Градском стадиону у Врању, Звездини ветерани гостовали су Радничком у пријатељском мечу.

Спортским љубитељима, обратио се Градски већник за спорт Ненад Ђорђевић и изразио задовољство што Зведини ветерани данас играју у Врању.

-Задовољство нам је што Звездини ветерани гостују у Врању и што су одлучили да прославе годишњицу Фудбалског клуба „Раднички“. Овај клуб ће имати све услове за добре резултате – поручио је Ђорђевић и додао да су фудбалске легенде за малог Вукана Стоиљковића који болује од спиналне мишићне атрофије донеле два дреса.

Станислав Караси, фудбалска легенда Црвене звезде истакао је за ТВ Врањска плус да победник ове утакмице није важан и да је циљ меча дружење.

-Важно је да смо ту и да испоштујемо све људе у било ком делу Србије. Ови играчи били су на врхунцу у Црвеној звезди и циљ овог меча је пре свега дружење – нагласио је Караси.

Фудбалски клуб „Раднички“ организовао је ову утакмицу поводом Дана Рома, а председник Скупштине овог клуба, Станислав Раћиповић нагласио је да су у овом мечу сви победници.

-Утакмицу смо организовали поводом Дана Рома и захваљујем се Звезди што гостује код нас. У овом мечу смо сви победници – истакао је Раћиповић.

Дејан Османовић, ветеран фудбалског клуба „Раднички“, рекао је да је ово велики успех за клуб, али и за град Врање.

– Ово је велики успех за све нас, част нам је да угостимо овакве легенде – истакао је Османовић.

Упркос временским условима трибине Градског стадиона биле су пуне, а љубитељи фудбала могли су да уживају у правом фудбалском спектаклу.

Подели: