Резултати у Врању и Врањској Бањи најбољи у Србији

Прве прелиминарне резултате данашњих парлемантарних и председничких избора саопштио је генерални секретар Гро СНС Горан Ђорђевић.

– Данас је за председника Александра Вучића гласало 71,2 одсто Врањанаца што у апсолутним бројевима износи негде око 29.700 гласова. То је историјски резултат који је икада нека партија у Врању направила на председничким изборима.

За Републички парламент око 54 одсто Врањанаца је гласало за републичку листу СНС „Заједно можемо све“ што је за неких скоро 10 одсто боље од нашег републичког резултата које је управо објавио наш председник Александар Вучић.

На крају конференције Ђорђевић се осврнуо и на речи председника Вучића упућене врањским напредњацима. Вучић је похвалио резултате у Врању и Врањској Бањи као најбоље резултате у Србији. Веома смо поносни на тај резултат, веома смо поносни на то што су грађани Врања препознали политику Александра Вучића и дали ову велику подршку којој сведочимо данас. Честитам свим осталим партијама које су учествовале данас на демократским изборима, није било већих неправилности тако да су СНС и председник Александар Вучић што се тиче Врања однели апсолутну победу над свим осталим странкама – рекао је Ђорђевић.

Новинарима се обратио и народни посланик Милан Илић.

–  Најпре желим да честитам победу свим Врањанцима, свим напредњацима победу на председничким изборима, победу на парламентарним изборима. Данас су Врањанци показали да верују у политику председника Александра Вучића, у политику будућности и у политику изградње ауто путева, болница, школа, нових фабрика и нових радних места и бољег стандарда какав сви наши грађани заслужују. Врање је данас показало да је политика СНС, политика коју води наш председник Александар Вучић – права политика, политика за будућност, политика која ће трајати  – рекао је за ТВ Врањска плус Милан Илић народни посланик СНС.

Подели: