Радно време Здравственог центра, Апотеке Врање и Паркинг сервиса за празнике

Нерадни дани у Србији поводом Васкршњих празника су од 22. до 25. априла, почев од Великог петка закључно са Васкршњим понедељком. Ево како ће за време празника радити Здравствени центар, Апотека Врање и Паркинг сервис.

У Дому здравља Врање радиће само дежурне службе од 8 до 18 часова и то:

– Служба за здравствену заштиту одраслих

– Служба за здравствену заштиту радника

– Служба за здравствену заштиту деце школског узрастa

– Служба за здравствену заштиту предшколске деце

– Служба за кућно лечење и негу

– Стоматолошка служба

Служба хитне медицинске помоћи, радиће 24 часа.

COVID амбуланта у АТД-у ради за време празника од 7 до 20 часова.

COVID амбуланте у дечјем и школском диспанзеру раде од 8 до 18 часова. Лабораторија  у Дому здравља Врање  радиће за време празника од 8 до 14 часова.

На главном вакциналном пункту радно време ће бити од 8 до 14 часова, радиће се 22. и 23. април (петак и субота). У Општој болници Врање рад је организован према распореду у режиму дежурстава и радиће се 24 часа, без прекида.

Када су у питању Апотеке у Врању дежураће:

Огранак Врање 1 (главна Апотека, на шеталишту) сваког дана од 7 до 24 часа. Огранак Тилиа (Партизански пут бб) – 22. априла, 23. априла, и 25. априла од 7 часова и 30 минута до 17 часова, док ће 24. априла бити отворена од 7 часова и 30 минута до 15 часова и Огранак Нана (Трг братства и јединства бб) – 23. априла од 7 часова до 17 сати.

“Паркинг сервис” неће вршити контролу и наплату паркирања у зонираним деловима града током васкршњих празника од петка, 22. априла до понедељка 25. априла 2022. године. Јавне гараже и царински терминал биће непрекидно отворени и радиће по уобичајеном систему наплате. Од уторка, 26. априла, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, радиће по уобичајеном радном времену.

 

 

 

 

 

Подели: