Богат биоскопски репертоар

На репертоару врањског биоскопског позоришта ове суботу, 14. маја, су два филма. У термину предвиђеном за најмлађе гледаоце, од 12 сати, је анимирани акциони филм за целу породицу ,,Соников филм 2’’.

Истог дана у вечерњем термину, од 20 сати, је акциони авантуристички филм са елементима фантазије и хорора „Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила“. У Марвел студију „Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила“, МЦУ откључава Мултиверзум и помера своје границе даље него икада раније. Путовање у непознато са доктором Стрејнџом, који уз помоц́ мистичних савезника, старих и нових, пролази кроз запањујуц́е и опасно алтернативне реалности Мултиверзума да се супротставе мистериозном новом противнику, стоји у најави филма.

Што се тиче позоришног репертоара, у недељу, 15. маја, од 12 сати је дечја луткарска представа ,,Нерођена девојка’’, а већ у уторак, 17. маја, на вечерњој сцени од 20 сати и и најновији комад – мјузикл ,,Министарка’’. Карте за позоришне и биоскопске програме могу се купити на билетарници позоришта.

Подели: