Усвојени извештаји о раду за 2021. годину: градоначелника, Градског већа и Градске управе

На 23. седници Скупштине града којом је председавао председник Скупштине Дејан Тричковић, између осталог одборници су усвојили Извештаје о раду за 2021. годину: градоначелника, Градског већа града Врања и Градске управе града Врања. Усвојени су и извештаји о раду јавних установа у 2021. години са финансијским извештајима. Седници је присуствовао и народни посланик Славиша Булатовић.

На данашњој седници Скупштине града одборници су усвојили Одлуку о приступању промени Статута града Врања. Одборници су усвојили Извештај о раду градоначелника за 2021. годину. У свом излагању извештаја градоначелник др Слободан Миленковића истакао је да су приоритет били брига о здрављу и поштовање епидемиолошких мера. Значајна улагања усмерена су ка Здравственом центру Врање.

Одборници су увојили Извештај о раду Градског веће града Врања за 2021. годину који представио градоначелник Миленковић, истичући да је током претходне године одржана 51 седница овог градског тела на којој је разматрано 568 питања, донето 427 закључака, 232 решења, 57 одлука, 22 правилника, 5 програма и једна наредба.

Одборници су усвојили и Извештај о раду Градске управе града Врања за 2021. годину, који је образложио начелник Градске управе Душан Аритоновић. У наставку седнице представљен је Извештај о раду локалног омбудсмана о коме се не гласа. Одборници су усвојили извештаје о раду Градског правобранилаштва и главног урбанисте града Врања за 2021. годину. На седници локалног парламента усвојени су и Извештаји о раду са финансијским извештајима за прошлу годину јавних установа: ,,Центар за социјални рад”, ,,Центар за развој локалних услуга социјалне заштите”, Позориште ,,Бора Станковић”, Јавна библиотека ,,Бора Станковић”, ,,Народни музеј”, ,,Народни  универзитет”, Историјски Архив ,,31. Јануар”, ,,Школа анимираног филма”, ,,Културно-образовни центар” и  Јавне установе за управљање спортским објектима у својини града Врања-спортски објекти.

Подели: