Врање ипак има представника у финалу плејофа у футсалу

Врањски судија Дејан Стајић – Сосе добио је част да суди прву утакмицу финале плејофа између екипа Лознице и Фон-а. Утакмица се играла у недељу у Лозници у УФК Лагатор. Иначе , Стајићу је ово треће финале у низу. Прво је судио Економац – Нови Пазар, друго и најважније пету одлучујућу утакмицу између екипа Фон – Нови Пазар и сада поменуто. Такође је био учесник финала куп-а Лозница – Нови Пазар као трећи судија. Шампион Србије за сезону 2021/22. биће – ФОН или Лозница-град 2018!

-Захвалио бих се комисији која је препознала  мој труд дуг три деценије у фудбалу где сам уз много одрицања ово постиго и верујем заслужио овако високо признање. Такође бих се захвалио мојим колегама са којима сам делио и делим још увек фудбалску  правду на подршци. Са свима  сам до сад имао добру сарадњу и ово је и њихов део заслуге – рекао је  Дејан  Стајић – Сосе.

Стајић је иначе активан војник Војске Србије од 2008. године, да би потом постао високи подофицир. За своје изузетне резултате у Војсци Србији од стране Министра одбране Републике Србије, 2013. године био је награђен спомен медаљом.

Финале плеј-офа почело је 22. маја, шампион ће бити тим који први оствари три победе . Други меч је25. маја, трећи 28. или 29. маја, евентуални четврти меч 1. Јуна и пети меч 4. или 5. јуна

 

Подели: