ОШ ,,20. октобар“ у Власу – замењен део столарије и реконструисани тоалети

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић, заменица градоначелника Зорица Јовић и шеф Службе за инвестиције и грађевинско земљиште Саша Пешић, посетили су данас Основну школу ,,20. октобар“ у Власу. На школској згради замењен је део столарије и реконструисани су тоалети. Укупна вредност изведених радова је 4,5 милиона динара. Градоначелник Миленковић, овом приликом рекао је да локално руководство предузима активности и реализује пројекте са циљем да ученици у сеоским срединама имају подједнако квалитетне услове за образовање као и ђаци у граду.

-Веома нам је важно да и деца у сеоским срединама имају адекватне услове за боравак и стицање знања у школама. На овој згради замењен је део столарије и реконструисани су тоалети, али нећемо се ту зауставити. Следећа инвестиција су нове клупе, ормари и уопште инвентар. Основна школа ,,20. октобар“ у Власу има традицију образовања ђака од 1948. године и ми ћемо учинити све да се у овом објекту школско звоно оглашава још много година- истакао је градоначелник Миленковић.

Иначе, школу похађа 82 ученика, укључујући и шест истурених одељења у селима Лалинце, Мијовце, Големо село, Станце, Ушевце и Градња.

Подели: