Саопштење Јавног предузећа “Урбанизам и изградња града Врања“ поводом невремена

У својству управљача општинским и некатегорисаним путевима на територији града Врања, ЈП “Урбанизам и изградња града Врања“ издаје саопштење за јавност поводом невремена које је захватило Град Врање дана 21.06.2022 године. у вечерњим сатима. У оквиру текућег одржавања градских саобраћајница у летњим условима, управљач пута је координисао на санацији свих насталих штета које су настале услед неповољних временских услова.

П“Урбанизам и изградња града Врања“ је алармирао своје екипе и стручне службе ради санирања настале штете, у најкраћем могућем року:

– Екипа која је задужена за одржавање семафора је у току ноћи изашла на терен и евидентирала оштећења настала услед невремена, како би се иста санирала у најкраћем могућем року.

– Службе задужене за јавну расвету су на терену и раде на отклањању свих кварова на јавној расвети.

– Такође се ради на санирању штете која је настала приликом пада јарбола, а који се налази на улазу у град.

– Служба за безбедност саобраћаја ја на терену и врши замену и постављање вертикалне саобраћајне сигализације која је оштећена приликом невремена.

– ЈП “Урбанизам и изградња града Врања“ је у сталној кординацији са предузећем ЛП“ Комрад“ радило на уклањању зеленила (дрвеће, стабла и грана ) које се нашло на коловозу као последица синоћњег невремена.

Подели: