Доделом пехара свечано завршен празник спорта – Видовдански турнир у малом фудбалу

Видовдански турнир у малом фудбалу свечано је, након два дана, свечано завршен доделом пехара, диплома и медаља најуспешнијим екипама и појединцима. Турнир је затворио већник за спорт, Ненад Ђорђевић, који је поздравио окупљене екипе и још једном се свима захвалио на учешћу.

Видовдански турнир у малом фудбалу који је организован под други пут окупио је 17 екипа из виших разреда основних школа и 6 екипа средњошколаца. Све утакмице игране су на Градском стадиону.

Основна школа „Радоје Домановић“ је била најбоља код ученика петог разреда, у конкуренцији ученика шестог разреда најуспешнија је била школа „Јован Јовановић Змај“, а тим школе „Светозар Марковић“ био је најбољи у категорији ученика седмог разреда.

У конкуренцији средњошколаца прве и треће године мали фудбал су најбоље играли ученици Економско-трговинске школе, док је у другој години победио тим врањске Гимназије.

Проглашени су такође и најбољи играчи и голмани у свакој од шест категорији док су појединцима и колективима који су допринели организацији Видовданског турнира у малом фудбалу уручене захвалнице.

Подели: