Балканско одбојкашко првенство за жене у Врању од 6. до 10. јула

Град Врање ће бити домаћин највећег одбојкашког спортског догађаја, Балканског првенства за кадеткиње на коме ће учествовати седам репрезентација. Одбојкашки савез Пчињског округа и ОК Панда као технички организатори добили су поверење ОСС за дугогодисшњи предани рад на свим одбојкашким пољима.

-Ово је велики догађај за Град Врање и надамо се да у што већем броју пратимо нашу репрезентацију од 6. до 10. јула и тако стигнемо до још једне титуле Балканског првака – рекао је Тончић Оливер, председник Одбојкашког савеза Пчињског округа и технички организатор овог великог догађаја.

Kадеткиње у Врању прво играју против Молдавије 6. јула од 20 сати.

Женска кадетска репрезентација Србије играће на Балканском првенству 2022. у Врању од 6. до 10. јула. Kадеткиње Србије ће играти у А групи са Бугарском, Босном и Херцеговином и Молдавијом, а у Б групи ће играти Турска, Румунија и Северна Македонија.

Kадеткиње Србије ће први меч у дворани Врање одиграти у среду, 6. јула против Молдавије од 20.00 часова. У 2. колу, Србија ће у четвртак, 7. јула играти против Босне и Херцеговине од 20.00 часова, а у последњем, 3. колу, у петак, 8. јула против Бугарске од 20.00 часова.

Подели: