Ухапшен Н.Н. из Врања због неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су Н.Н. (1975) из овог града, због постојања основа сумње да je извршиo кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Сумња се да је он, у претходном периоду, мушкарцу (45) година продао лекове са листе психоактивних супстанци, као и да је двадесетдеветогодишњој жени продао два пакетића материје за коју се сумња да је марихуана, док је она један пакетић дала мушкарцу ( 35). Н.Н. се такође сумњичи и да је у фебруару мању количину исте материје продао другом четрдесетпетогодишњем мушкарцу из Врања.

Против тројице мушкараца и жене, сви из Врања, Вишем јавном тужилаштву у Врању биће поднета кривична пријава у редовном поступку због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, а против жене и за кривично дело омогућавање уживања опојних дрога.

Осумњиченом Н.Н. је по налогу заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Врању, одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Подели: