Компанија „Меи Та“ позива незапослене са југа Србије да постану део њиховог тима

Надомак Београда, у Баричу, постоји прави мали град кинеског гиганта у аутомобилској индустрији „Меи Та“. Налази се уз сам ауто пут Милош Велики, на 20-ак километара од Београда према Обреновцу и представља добру прилику за посао и више пара у кућном буџету. Ако немате посао и спремни сте за нове изазове „Меи Та“ вас позива да постанете део њиховог тима.

Ова фабрика која у Србији послује од 2017. године, има статус пројекта од националног значаја, што је разумљиво имајући у виду да је реч о инвестицији вредној 300 милиона евра у којој места има за 3.300 радника. „Меи Та“ тренутно запошљава 2.860 и у овом моменту има 400 упражњених радних места.
„Меи Та“ има простор за смештај, организују и превоз за своје раднике радним данима али и викендом,
имају садржаје за релаксацију после посла и менаџмент који даје све од себе да ова фабрика остане успешна у Србији.

У јуну 2016. год постављен је камен темељац прве фазе Ливнице и Машинске обраде, а три године касније пуштена је у погон друга фаза Ливнице и Машинске обраде. Фабрика запошљава људе из целе Србије, али и интернационални кадар попут колега из Kине и Индије. Две Ливнице и две Машинске обраде раде оптималним капацитетима како би се реномирани произвођачи аутомобила снабдели кућиштима турбопуњача.

„Меи Та“ тренутно тражи оператере на ЦНЦ машини, оператере резних алата као и раднике на позицијама прање, паковање и заваривање. Пожељни су профили машинске и техничке струке, али изнад свега радници који су вредни и спремни да науче нешто ново. За послове у Ливници довољно је и основно образовање, али се без истинске посвећености и заинтересованости ни тамо не може. „Меи Та“ има места и за завариваче, виљушкаристе, електричаре и механичаре.

Почетне зараде су у распону од 57 до 85 хиљада динара. Поред основне зараде ноћни и прековремени рад је посебно плаћен, а поштују се и све одребне закона о раду – запослени је пријављен од првог радног дана на цео износ плате. У свакој смени поред две кратке паузе од по 10 минута, организована је и пауза за топли оброк од пола сата, а поред српске кухиње, у којој се у време Божићног и Васкршњег поста служе и посна јела, постоје и кинеска и индијска. Ради се у сменама, а због недостатка радника врло су честе радне суботе.

За запослене из унутрашњости обезбеђен је смештај у оквиру фабрике, аутобуски превоз до пребивалишта понедељак – петак/субота, а и стимулативни бонуси и могућност напредовања и у погледу плате и позиција.

Уколико сте заинтересовани за посао у „Меи Та“ можете се пријавити преко сајта www.meitaeu.com или јавити на број телефона 062 452 144.

Подели: